Home » Minecraft уроци » Как се прави табела

Как се прави табела

Табелите в играта Minecraft се използват за писане на текст върху тях и когато са готови вече може да ги поставите. Така всеки може да види какво сте написали върху тях как се прави табела. Те са доста полезни когато играете в Multiplayer  с приятели и други играчи. Така ако например направите къща може да информирате играчите че е ваша. Табелата може да бъде поставена почти навсякъде, както на блокове така и на земята. Това прави използването и от почти всеки играч за да информира другите при игра в Multiplayer за парцели, къщи или за разни обяви.

Направата на табела не изисква много търсене на материали, защото се прави от дърво а то лесно се намира в играта. За да направите табела за начало набавете малко Wooden Planks. Най-лесно се правят като съберете малко дърва и ги сложите на работната маса и от тях направите Wooden Planks. Също след като вече имате Wooden Planks направете малко Sticks – пръчки за да имате за направата на табелата. За направата на една табела трябва само една пръчка, но може да направите повече да имате за всеки случай, ако имате нужда от повече табели.
Сложете 6 x Wooden Planks и 1 x Stick по този начин:
Как се прави табела
Както виждате се получават 3 табели от 6 Wooden Planks и 2 Stick. Вземете табелите и се опитайте да поставите табела някъде. Веднага след това ще може да напишете желания текст на вашата табела.