Home » Режим на игра(game mode) » Minecraft стартира и на Nintendo Switch през Май тази година.

Nintendo Switch MinecraftДа, това е нова версия за чисто новата конзола на Нинтендо. Ако очаквате с нетърпение тази версия може да маркирате 11-ти май в календара си. Това е денят, в който майнкрафт изданието за Nintendo Switch Minecraft започва да се разпространява по целия свят и да се играе от почитателите и притежателите на конзолата. Може да я намерите след 11-ти май в Нинтендо Eshop.

Както беше обявено по време на най-новата Нинтендо Директ, това ново издание на играта идва с пакет Супер Марио ресурсен пакет и специално направен за тази версия. Идва и с други функции, познати на играчите на конзолни издания за играта Nintendo Switch Minecraft.

Разликата е в това, как играта работи с различни изгледи и различни опции за игра предлагащи се от Switch. Прекрасни палмови размери и просто трябва да изберете телевизор и да играете. До 8 играчи могат да се съберат заедно на линия в тези сървъри. Като 4 могат да се присъединят към в локален мултиплеър на телевизор. Като се поддържа и двете два екрана на едно устройство и професионален контролер.   

Играйте в Мултиплеър

За да вкараме малко колоритност в тази статия за напред ще прикачим малко скрийн шотове от играта по време на игра в тази версия. Очаквайте в сайта да добавим директно снимки по време на игра. Всичко е в типичния стил на Нинтендо. На снимката се виждат красиво нарисувани от дизайнери и специалисти скинове. Взети от известната игра на всички Супер Марио в Nintendo Switch Minecraft. Интерфейса изцяло е редактиран за да ви заведе в света на Марио. Индикаторите за храна и хп са променени изцяло и дори при избор на инструмент виждате този вид елементи.

Блоковете също се вписват много добре, защото са от дизайна съчетен с майнкрафт начин на игра. Всичко е същото начина на игра е същия, но благодарение на този ресурсен пакет директно се прехвърляте в един нов свят. Като включим и новата конзола и начина на игра там всичко става идеално. Ако имате възможност може да пробвате това невероятно подобрение. Това е част от развитието на играта и може да видите как новите технологии се открояват и внедряват и в играта с всеки изминал месец.