Home » Minecraft уроци » 7 нови неща които искаме да има в Minecraft Pocket Edition

Minecraft Pocket Edition

Minecraft Pocket Edition
След новите си ъпдейти в Minecraft Pocket Edition се добавят безкрайни светове, нови мобове и предмети както и биоми. Разбира се със всеки ъпдейт играта получава и редица подобрения.
С нетърпение чакаме най-новата версия на покет версията на любимата ни игра Minecraft. Мобилната игра се доближава все повече до PC версията, но за това ще трябва още да почакаме. Имаме някой неща, които искаме да бъдат добавени в новите ъпдейти и ето някой от тях:

Лодки и риболов
lodka
В мобилната версия има един вид транспорт това е Minecart, но ние искаме да има и лодки за да може да изследваме и преоткриваме нови неща в моретата на играта.
Риболова е една от яките екстри, които има в PC версията и е перфектно за губене на време и забавление. Както знаете може да ползвате рибата за храна и ако обичате риболова и бъде добавена екстрата, то вие винаги ще имате храна в играта.

Редстоун
redstoyn
За всички редстоне фенове това ще бъде уникално, защото както знаете с Redstone може да направите уникални неща в играта стига да имате малко повече въображение и разбира се да разгледате примерите из интернет за червения камък, а защо не и да си купите книгата за Minecraft така ще научите повече за играта. Може да направите почти всичко от калкулатори до автоматични ферми и дигитални часовници за мини-игри.

Енчантване
enchantingmasa
Всички знаем за какво се използва енчантинга в играта. Това е възможност да добавите подобрения към вашите брони и оръжия а защо не и вашите инструменти. След като съберете опит вие супер лесно може да подобрявате вашите предмети тази опция ще направи Minecraft Pocket Edition още по-яка и забавна.

Постижения
<postijeniq
За PC версията на играта постиженията са почти като урок. Всяко ново постижетие е предизвикателство, което ще ви отведе от събирането на първото дърво, до намирането на последния бос. Това със сигурност, ще помогне на новите играчи за започването на едно вълнуващо приключение.

Отвари
otvarite
Като крафтването и разтопяването на руди варенето на отвари е начин да превърнете безполезни суровини от света на Minecraft в полезни инструменти в този случай това дава точки които помагат в битките. Тези малки бутилирани отвари позволяват както да увеличавате вашите точки в битка, така и да въстановите вашето здраве в игра, позволяват да се движите по-бързо и може дори да станете невидими с тези отвари.
Но това е дълго за обяснение, всички знаем действията на тези отвари за това искаме да бъдат добавени във версията.

Контрол
upravlenie
Minecraft PE няма едни от най-добрите системи за контрол на играча.
Виртуалния джойстик не е много удобен за управление на играча. Ще бъде добре да може да се добави контролер, който да се поддържа от новите версии на майнкрафт за да може със истински копчета да играем играта.

Карта
kartapocket
В най-новите версии на играта има безкрайни светове. Ще е по-скоро удобно, ако бихте могли да използвате картата, за да следите напредъка си и да намерите пътя обратно към вашата къща. В PC версията на играта може лесно да изработите карта като използвате хартия и компас.

А вие какво искате да видите в бъдещите обновения на играта за мобилни устройства?
Напишете в коментарите 🙂