Home » Услуги » PPC – Adwords реклама

PPC – Pay Per Click Реклама в Adwords

ppcПо-известно като PPC това е услуга предлагана от нас.

Предлагаме опция за реклама в Google Adwords. Как става номера?

Когато потребител на търсачката търси ключова дума “маратонки” вие ще излизате на първа страница в полето с реклами. Като внимателно трябва да се прецени дейността на вашия бизнес. Всяка ниша си има различен начин на действие. Ключовата дума трябва добре подбрана за да се направи качествена ppc рекламна кампания. За пример давам думата “маратонки” но вашата ключова дума може да е в съвсем различна ниша. Независимо в каква сфера е бизнеса ви, ние ще анализираме кое точно се търси и след като ни обясните какви са вашите цели ще изградим кампанията. Цената в тази кампания е плащане за клик. Когато даден потребител търси вашия бизнес и кликне върху рекламата се начислява цена за клик. Цената може да варира от 0.20 до 10-15 лева на клик. Това е много относително да се прецени, защото винаги е различна. Формира се от доста фактори. Всичко зависи от спецификата на вашата сфера. Цената зависи от това колко конкуренти изполват същата ключова дума за реклама и от доста други фактори. След като се избере ключовата дума е време да се пусне кампанията. Няколко часа след започването на ppc кампанията вашия сайт трябва да излезе в полето с реклами.

За друг пример ще вземем ключовата дума “детски дрехи”. Ако вие имате онлайн магазин за детски дрехи и искате да привлечете клиенти, които търсят детски дрехи ще изберем както тази дума, така и след направата на анализ ще видим още ключови думи пряко свързани с темата за детски дрехи.

Хубаво е да подчертаем, че ефекта след рекламата зависи от доста фактори:
Ако вашия сайт е правилно структуриран и посланието към потребителя е направено добре. Ще се радвате на добри резултати от ppc рекламата. Препоръчително е да правите реклама след предварително направен сайт. Трябва да имате готов работещ сайт с всички необходими функционалности и с пълна информация за бизнеса ви за да има ефект от рекламата. Правилното представяне на фирмата ви може да е решаващ фактор потребителя дали ще избере вас или конкурентна фирма.