Home » Онлайн Магазини » Проблеми при копиране на описание и ползи от уникалното съдържание.

Проблеми, които може да възникнат при копирането на съдържание от други магазини. Ползи при добавяне на уникално описание на продукт

Здравейте, в тази статия ще научите малко повече информация относно проблемите, които могат да възникнат при копирането на съдържание от друг онлайн магазин. Нека да започнем с по-малките проблеми. На пръв поглед без да забележим при копиране на съдържание е възможно да копираме и линк сочещ към конкурентния сайт. Или копиране и поставяне на някакъв вреден скрипт сочещ към неправилно място или пренасочващ към друг адрес. Това е доста възможно особенно ако се опитаме да копираме 50 продукта за един ден. Със сигурност това ще повлияе негативно върху вашето Seo и позитивно върху това на конкурента. Също така при копирането на самото съдържание автоматично търсачките ще позиционират вашия продукт след 10-та страница в най-добрия случай 5-6. Ако търсите позитивен ефект при добавяне на продукт и искате да увеличите шанса да стигне до топ 10 позиции то задължително трябва да имате открояващо се описателно съдържание на всеки един продукт.

Какво да направите ако имате 5 000 продукта и няма как да добавя съдържание за всеки един от тях. Отговора е следния:

При наличие на много продукти съвета на първо място е да се опитате да добавите за всеки един от тях уникално описание бавно и постепенно. Без значение дали това ще отнеме 6 месеца или 1-2 години. Накрая ефекта ще е налице и ще изпъкнете пред конкурентните сайтове. В момента всеки ден в интернет се появяват много нови магазини. Тези, които инвестират време и пари в бавното но сигурно разрастване на сайта ще бъдат наградени след няколко години труд. Ако искате да стане всичко за 1 месец, то със сигурност сте тръгнали в грешната посока. Ако все пак имате 10 – 15 000 продукта и няма как за всеки по отделно да добавите уникално описание, то може да направите темплейт с описание на всеки един продукт, но ние препоръчваме първия метод.

Ако искате може да заявите статии и уникални описания от тук: Искам уникално съдържание!