Home » Minecraft уроци » PvP Bulgaria – Коледен Ресурсен Пакет – Snaether

pvp bulgaria

Snaether Коледен ресурсен пакет е тематичен коледен пакет в нов стил направен от „nathanepicness“. Целта му е да ви донесе цялата коледна атмосфера в майнкрафт. Целия отбор принадлежащ на ресурсния пакет целят да ви донесат добре изглеждащи коледни текстури pvp bulgaria. Екипът се нарича „Ранова“, и всеки член има различна роля в създаването на този пакет. Поради тази причина вие може да се наслаждавате на непрекъснати обновления на ресурсния пакет и да очаквате всяка нова актуализация. Постоянни актуализации и нови неща може да очаквате скоро. Тази текстура е била свалена над 21 000 пъти та какво чакате  и в момента има ново обновление.
pvp bulgariaКакво е направил екипа създал текстурата? Просто са взели оригиналния ресурсен пакет и са превърнали повечето предмети по подразбиране и ги е променил да чувствате коледно настроение по време на празниците докато играете и се забавлявате. Коледните ваканции са едни от най-вълшебните за нас и няма да е излишно да добавим тази атмосфера в нашата любима игра pvp bulgaria. Аз лично мисля, че е твърде рано да очакваме с нетърпение Коледа, но някои хора са прекалено развълнувани и за тях препоръчваме да пробват тази избрана от нас празнична и добре направена текстура за играта!
pvp bulgariaTNT pvp bulgaria е направен да изглежда като подарък. Това е малко подвеждащо, но е направено с цел забавление и за строителите в играта е нещо уникално. Може да крафтнете три елемента и да направите захарната тръстика да изглежда уникално като захарно коледно бастунче. Сложете вашия коледен скин и се насладете на едно ново приключение за посрещането на новата 2017 pvp bulgaria година със много усмивки и много приятни моменти. Изтеглете ресурсния пакет пробвайте го и ако ви хареса може да го използвате през следващите два месеца. И не забравяйте да бъдете в коледно настроение през цялото това време. Да прекараме едни незабравими празници.
pvp bulgariaЗа повече информация и линк за изтегляне може да посетите следните линкове:
http://www.planetminecraft.com/texture_pack/the-snaether-texture-pack-coming-soon-in-december-2012/

Може да разгледате и Коледните ни постове от предишните години тук:

Sphax XmasBDcraft 2015