Home » Unturned » Radiation Island Нова игра вече в App Store

Radiation IslandRadiation Island излезе в Appstore вчера с комплект от зомбита. Това е сървайвъл приключенска игра в която действието се развива на един отдалечен остров. В играта героят е бил част от експеримента Филаделфия, който на пръв поглед изглежда добре, но нещо не е наред той е бил транспортиран до друго измерение. Това алтернативно ново измерение е апокалипсис където ядрените инциденти довели до зомбификация на целия остров и всичко което е било близо до острова.

Вие трябва да оцелеете и да намерите пътя си към своето собствено измерение.
За целта вие трябва да използвате вашите умения като ловувате и намирате храна, намирате улики към тайните на света, както и изработване на оръжия и предмети с цел оцеляване в този остров пълен с зомбита. Играта разполага с крафтинг система. Може да изработите всякакъв вид предмети като намирате важни ресурси необходими за изработването на всеки един предмет.

Не само зомбитата са опасни, има и места, които са заразени с радиация и трябва да ги избягвате, гори пълни с мечки  и вълци като дори и водата е пълна с крокодили. След като преминете острова за 1 играч то вие ще отключите мултиплейър режим и там ще може да играете с други играчи в търсене на благородни ценности.

Играта вече е достъпна в Appstore на цена от   $2.99
Линк към играта Radiation Island By Atypical Games