Home » Текстури » Ресурсен Пакет Modern Warfare 3

Ресурсен Пакет Modern Warfare 3

Фенове ли сте на Call of Duty? Играта която поставя играчите в една истинска, екстремна военна ситуация. Играенето на този FPS ви кара да се чувствате като част от армията готова да спре враговете. Действията в играта са ефектни. Не знаете кога и от къде ще се появи нов враг. Експлозиите са част от играта и се срещат от време на време. Играта разказва съвременната война. Ако вече сте играли играта, то няма смисъл от повече обяснение.
Modern Warfare 3Да дойдем на темата за този ресурсен пакет. Modern Warfare 3 е един модерен ресурсен пакет направен специално за Minecraft. Целта е само една да донесе малко от атмосферата от играта. Предметите са направени така, че да се сещате за местата, които се срещат в играта. А защо не и да пресъздадете в Minecraft моменти от Modern Warfare. Променят се оръжията в Minecraft като добави пушки. Дори структурите ще изглеждат по-модерни.

Като разбира се това е просто ресурсен пакет целта е да промени играта по подразбиране и да вкара малко различно усещане при игра на майнкрафт.
Ако всеки ден играете редовно играта, то със сигурност постоянно търсите нови и нови модове и ресурси за играта. Това е за най-големите фенове на играта, тези, които направиха Minecraft една от най-играните игри. Ако сте Youtuber-и или просто играете за забавление то пробвайте сега този ресурсен пакет. Направен е за всеки

Препоръчваме ви този текстурен пакет, ако сте фен на играта а и ако просто искате нещо различно за летните месеци.
Линк за изтегляне:
Линк 1