Home » Сървър ревюта » Ревю на сървъра Именасървър

Здравейте приятели днес ще се опитам да направя кратко ревю на сървъра Именасървър

Като цяло сървъра е без лаг като е онлайн 24/7 тоест може да влизате по всяко време. За сега максималните слотове на сървъра са 450 като понякога се пълнят и сървъра е 1450/1450 като гледам админите на сървъра са се погрижили да няма лаг и поддържат сървъра.

Относно ранкове и VIP:
Повечето хора търсят сървър за игра в който има SMS магазин за купуване на ранкове, пари и разни други екстри с които да се забавляват всеки ден и да имат достъпа до сървъра постоянно за да може да ползват тези екстри.
* Сървъра за сега предлага 5 вида ранга и те са:
1. VIP
2. VIP+
3. VIP-
Като всички са с валидност завинаги.
* Също така може да бъдат закупени и 80 000 пари в играта както и 110 000.
* Командите, които може да вземете са:
/fix
/nick
и World edit в Creative.
На кратко това са услугите, които предлага сървъра.

Вие може и да гласувате във сървъра като всеки ден може да кликате върху двата линка дадени в сайта и да гласувате като трупате Keys и тези Keys може да харчите на „/warp vote“.
Опцията за гласуване за сървъра и използването на Keys също допринася за помагането на сървъра. Така повече играчи могат да го видят, а вие които гласувате може да използвате спечелените Keys и да взимате разни неща.

Ако пък обичате да играете за първите места сървъра предлага и топ лист с най-добрите и най-активните играчи.
Може да проверите на кое място сте по всяко време директно от сайта на сървъра.
Едно от големите предимства на сървъра е, че постоянно има играчи и винаги може да намерите с кого да играете.

Това е Screenshot на спауна на сървъра още когато влезете в игра. Тук както виждате на снимката може да изберете къде да играете. Може да изберете в Skywars, Skyblock, Villager Defense, в Survival, Classic Survival и в Creative свят.
След като влезете в Survival света вие стартирате със Leather дрехи и 2 диаманта. На спауна на Survival света има Helper от който може да проверите списъка с Warps, да закупите предмети от PVP магазина или да видите списъка със сървъри в които може да играете. В PVP магазина може да си купите енчантнати диамантени части като всяка част струва $30 000 пари в игра. Разбира се може да вземете и златни ябълки и лък.
Снимка на /warp pvp:
Снимка на /warp food:
Това беше нашето кратко ревю на сървъра. Ако искате може да изпращате вашите сървъри за ревю пишете във Facebook страницата ни.