Home » Услуги » Seo или Google Adwords? Какво да изберем.

Когато стане на въпрос за това какво да изберем Seo оптимизация на сайта ни или директно започване с реклама в Google може да чуете различни мнения. Най-важно е на първо място да имате завършен сайт и след това да си зададете един от горните въпроси. Когато сайта ви е завършен е важно да се провери от гледната точка на клиента. Когато даден клиент посети сайта ви и провери какви услуги предлагате, той трябва да може лесно да се ориентира и за кратко време да може да разбере за дейността ви. Ако сайта не е структуриран правилно има голяма вероятност клиента да излезе от него и повече никога да не се върне. За това правилното представяне на продукта или услугите ви са важни. Ако това условие не е спазено няма да има ефект дори и самата реклама.

Ако сайта ви е готов за показване пред повече хора може да насройм кампания в Google и да зададем минимален бюджет от 10-20 лева на ден. Правилното подбиране на ключови думи също е важно. Ако не сме избрали точната цена на клик и подбора на ключовите думи, то със сигурност бюджета ни от 10 лева ще бъде похарчен напразно.

След като вече сме разгледали целия сайт и сме сигурни, че всичко е наред е време да се подготвят ключови думи и да се направи план за статии в следващите 2-3 месеца. Така ще направим един план за развитие за напред на сайта. След като изготвим ключовите думи трябва да създадем статиите. Честото качване на съдържание със сигурност ще подобри позициите на всяка една страница. 

И за финал да отговорим на въпроса Seo Оптимизация или директна реклама в Google Adwords от нашата гледна точка. Отговора ни е: и двете. Сео-то е важно, но самата реклама в Adwords ще помогне доста на нашия сайт. Ще съберем повече Seo плюсове със самата реклама и  ще може в същото време да привлечем реални клиенти чрез нея.