Home » Текстури » Silent Hill HD текстури за Minecraft 1.4.7

Текстури като Silent Hill за Minecraft 1.4.7 предават невероятно чувство за уникалност. За да се направи една текстура се отнема много време, внимание и усилия за да стане красива. Тази текстура притежава много невероятни повторно текстурирани, блокове  за играчите да се възхищаваме или да ги използваме, когато играеме играта. Тази текстура е базирана на играта Silent Hill. В този текстурен пакет са вкарани детайли за да изглежда тъмно и зловещо. Не е предназначен да ви плаши, а да го ползвате и да се забавлявате.

Основни характеристики:
Този пакет променя всички по подразбиране  видове  текстури. .Пакета е на разположение в три различни резолюции, 64x, 128x, 265x. За играчите, които вече не знаят разликата на  резолюциите, колкото по-висока резолюция, толкова по-подробен текстурен пакет. Но когато има по-висока  резолюция и е по-подробно, шанса играта да крашне е по-голям. Не е умна идея да се ползват високи  резолюции ако компютъра ви не е достатъчно мощен. Текстурите придават по-тъмен и средновековен вид на играта. Създателят на тази текстура е постигнал първоначалната си цел. Това е една доста красива текстура. Също така пакета е подходящ за всички възрасти.

Използване:
Преди да използвате тази текстура, вие трябва да проверите дали компютъра ви е достатъчно мощен за да сложите пакета с текстурите без да ви лаги и засича. След това вече да изберете  резолюцията, която е подходяща за компютъра ви. Ако имате по-слаб компютър е препоръчително да използвате най-ниската  резолюция. Друго умно нещо, което може да направите е да изтеглите всички резолюции на текстурата и да разберете коя от тях няма да ви лаги. Тази текстура е HD и е препоръчително да използвате mcpatcher или optifine мод. Ако не използвате   mcpatcher текстурата може да не работи правилно.

Това е HD текстурен пакет за това се препоръчва да използвате MCPatcher за да разберете как да го инсталирате натиснете Тук.

За да разберете как се инсталират текстури натиснете Тук
Препоръчва се да имате инсталиран optifine мод.

Изтегли Silent Hill  за Minecraft 1.4.7