Home » Модове » Мод за по-лесно движение в игра

Мод за по-лесно движение в играMinecraft е създадена да бъде една лесна за играене игра. Въпреки това с помощта на модове и новите подобрения вие може да подобрите начина на игра по един съвсем нов начин. Движенията по време на игра на вашия герой са много малко и са съвсем елементарни. Дори днес през 2016 година след толкова много ъпдейти на играта няма толкова голям избор за движение в играта. Разбира се разработчиците са добавили най-важните неща като спринт, бавно ходене скачане като това на пръв поглед е достатъчно. Като минаването през блокове и разни други препятствия са направени да бъдат лесни за движение. Но реалистичното ходене и движение в другите игри е едно от най-важните неща. Както знаете в другите игри движението на героя е много по-различно от това във нашата любима игра Minecraft.
Този мод наречен „умно движение“ направен както за Minecraft последната версия, така и за по-стари версии на играта. Целта му е да подобри начина на игра. Чрез няколко клика може да активирате този мод.

Как да го използваме:
Използването на нов мод за първи път често може да бъде объркващо и прекалено сложно. Но като цяло този мод е лесен за използване. Просто трябва да разберете копчетата по подразбиране и също така може да настройте ваши по избор за по-удобно играене и движение на вашия герой по време на PVP. След като вече свикнете с този начин на движение вие може да играете без проблем във вашите Minecraft светове. Якото на мода е, че позволява всеки играч по своя преценка да настройва както си избере с кое копче от клавиатурата да играе. Това може да се каже, че прави мода един от най-добрите в тази категория. Настройката е относително лесна просто редактирайте по ваш вкус във config папката или просто сменете кое копче за какво да служи като използвате менюто за контроли в играта. Мода е обновен за най-новата версия така, че това не трябва да ви притеснява просто изтеглете и инсталирайте.
Мода изисква:
Minecraft Forge
Линк към мода и повече информация: Линк 1