Home » Текстури » Sphax XmasBDcraft 2015

xmasBdcraft2015Коледа идва и всеки иска да промени изгледа на своя Minecraft и да вкара празнично настроение в играта.
Та за коледа Sphax е създал много як ресурсен пакет наречен „XmasBDcraft“ като е създал наистина реален и як изглед на играта. Криипърите, ендерманите и другите мобове са ре-текстурирани в Коледен стил и скелетите получават малко екстри. Някой предмети като пъпешите и динамита са превърнати в подаръци. Много предмети са декорирани просто изтеглете и се наслаждавайте.

xmasBdcraft20150xmasBdcraft20151Ресурсния пакет е създаден през 2013 година, но Sphax е обновил всичко за най-новата версия на Minecraft и като цяло е приготвен за 2015. Направени са много нови модели и обновени неща. Саксията също е превърната в подарък. Вратите са декорирани, тухлите са превърнати във шоколад. Също така с нова музика и още много нови неща. Обновена за най-новата версия на играта. Ако пък играете играта на по-стара версия също са на разположение за изтегляне и по-старите версии.

За изтегляне ето директен линк към сайта на Sphax и там може да разгледате повече информация за този супер як ресурсен пакет. Просто теглете и се забавлявайте:
Линк 1