Home » Сървър ревюта » Stardew Valley – Една Нова и Забавна Игра

stardew valleyВие сте наследили старата ферма на дядо ви в Stardew Valley. Въоръжени с подръчни инструменти и няколко монети вие сте готови да започнете живота си на ново. Може ли да се научите да живеете, на разстояние от земята и да превърнете тези обрасли поля в мечтаната градина? Няма да бъде лесно, но с повече желание и работа вие ще успеете. От както Joja Corporation дойде в града, старите начини на живот са изчезнали. Центърът на общността е бил един от най-оживените места в града, но вече се е превърнал в пълна бъркотия. За сметка на това долината изглежда пълна с възможности. С малко всеотдайност и повече желание за работа вие може да възстановите Stardew Valley.

Характеристика на играта:
-Преврънет обраслото поле в една действаща и добре изглеждаща ферма. Всичко зависи от вас и вашата креативност как да структурирате и подредите вашите култури. Гледайте животни и направете от малко много, започнете да се занимавате с овощна градина и научете някой друг нов занаят. Ще имате достатъчно място за да създадете фермата на мечтите си.

– С течение на времето вие ще подобрите вашите умения. Можете от новак да се превърнете в майстор фермер. Като има 5 различни зони за вдигане на вашето ниво.
Можете да се занимавате с:
– Земеделие
– Копаене в мините
– Търсене на храна
– Риболов
– Битка с опасните животни в играта.

– По време на игра вие ще научите нови рецепти, занаяти и ще отключите достъпа до нови зони. Ще може да изберете различни професии и да персонализирате вашите умения.

-Станете част от тази общност с над 30 уникални героя, които живеят в долината. Там няма да имате проблем с намирането на нови приятели. Всеки човек има индивидуален дневен график и рожден ден и уникални за него нови неща. Като намерите приятели вие ще може да ги молите да ви помогнат в нужда и вие да им асистирате с техните задачи. По време на игра може да участвате в сезонните фестивали като luau или празника на зимната звезда.

-Това са само част от уникалните неща, които може да правите в тази забавна фермерска игра. Ако това, което сте прочели ви е заинтригувало може да закупите играта от този линк:

Линк към играта > Линк 1