Home » Текстури » StrongestCraft Pack текстура за Minecraft 1.5

Това е една доста интересна текстура.Текстурните пакети са предназначени просто за да се смени темата в играта на Minecraft. С тях може да промените повечето блокчета в играта с нови за да вкарате различно усещане за игра. Например тази текстура е пример за това как може с една текстура да се промени малко усещането за една забавна Minecraft игра.  Както блокчетата, текстурите сменят и други предмети в играта. Може да бъде сменен инвентара, сандъците и други.

StrongestCraft Pack за Minecraft 1.5, е една интересна по вид текстура. Вместо просто внедряване на нови текстури, които ще заменят текстурата по подразбиране, текстурата StrongestCraft пакет действително премахва най-малко 90% от текстурите по подразбиране.  С премахването на центъра на всяко физическо и неестествено блокче в Minecraft, с изключение на рудите и скъпоценните камъни, текстурния пакет замества почти всеки визуален мод. Текстурата StrongestCraft е изключително лесна за употреба и инсталиране.

Употреба:
Текстурата е предназначена както за 16x така и за 64x резолюция. Това разбира се е добър начин да се използва както от бавни компютри, така и от по-мощни.С тази текстура може да виждате през стените и лесно да намирате руди и други важни материали в играта. Може да използвате текстурата докато намерите малко материали. Разбира се някой предмети и блокове са си същите но повечето може да виждате през тях. Просто гледайте през центъра на блоковете и сте готови.

По желание може да използвате MCPatcher или Optifine за да разберете как да го инсталирате натиснете  Тук.

За да разберете как се инсталират текстури натиснете  Тук

Изтегли StrongestCraft Pack за Minecraft 1.5