Home » Текстури » [Ресурсни пакети] Viking Realistic Pack & MineTheftAuto

Здравейте днес ще ви представя два ресурсни пакета и те са:
Viking Realistic Pack е един от най-интересните текстурни пакети, които открих днес в Minecraftforum. Много голямата резолюция на този ресурсен пакет си струва наистина да се пробва и да се изтегли ако търсите нов ресурсен пакет. Блоковете са така ретекстурирани, че трудно ще намерите разлика с тези от по подразбиране и този. Има много добре направени тухлени блокове.  Има и уникални shaders, които съвпадат много добре със пакета и може да направите средновековни къщи и вътре да са обзаведени много интересно. Селата и бараките са много характерни и са преправени както трябва. Личи си, че създателя се е постарал доста. Културите и  фермите са направени също много яко, като фермите светят и това изглежда доста яко. Glowstone също е доста добре изграден. Калния блок е превърнат във сняг. Изисква се mcpatcher.
Линк към ресурсния пакет:
Линк 1
Линк 2

MineTheftAuto Ресурсен пакет:
mta2016
Когато Grand Theft Auto срещне Minecraft. Това мога да кажа с няколко думи за този ресурсен пакет. Както всички знаем GTA е една от най-популярните игри.
Съдържа 16 x 16 и може с този ресурсен пакет директно да пренесете GTA. Дизайнера се е опитал по възможно най-добрия начин да пресъздаде елементите от GTA. Разработено е всичко с много детайли и е направено чисто и ясно. Подходящо е както за игра в Multiplayer, така и за игра в Singleplayer. Може да го ползвате в сървъри създадени специално за GTA. В интернет съм срещал подобни сървъри направени по същата идея. Също така може да използвате заедно с карти изградени на основата GTA. MineTheftAuto позволява на играчите да инсталират нова и модерна тема във тяхната игра. Съдържат се също така и отделно направени звуци в игра както и нови модели на играчите и нови shaders. Премахнати са някой брони и са добавени нови. Тези два ресурсни пакета са направени само и единствено за забавление. Да разнообразите начина на игра.
Линк за изтегляне на MineTheftAuto: Линк 1